Verdien Geld Door Naar Muziek Te Luisteren

Bekijk de video & aanmelden. Hier zijn enkele voorbeelden van succesverhalen: Nee, ik verdien geen tonnen geld aan die release. Bitcoin, aSIC-ontwikkelaars, waaronder Bitmain, verleenden vroege toegang tot grote mijnkartels in plaats van de gemiddelde persoon. U kunt artiesten wereldwijd ontdekken met behulp van de functie voor artiestenradar en via ons ingebouwde sociale-mediaplatform voor muziek, met de functies van een effectenbeurs. Die punten kunnen worden ingewisseld voor cadeaubonnen. Dit is ook een kans om passief inkomen te verdienen. Zodra nieuwe muziek van je voorkeur is geüpload, kun je deze in je inbox-lijsten zien.

Dit soort extra geld verdienen is niet veeleisend omdat je het een paar minuten per dag kunt doen en toch wat geld kunt verdienen. Download de app. Help dan nieuwe muziekartiesten. Af en toe wordt u gevraagd om deel te nemen aan focusgroepen.

Er is een enorme markt voor online contentschrijvers en als je contact maakt met de juiste klanten, kun je een fulltime inkomen verdienen door thuis muziek te schrijven.

Het kan in het begin een hele klus zijn, maar ik beloof dat het beter wordt zolang je jezelf kunt bewijzen. Als je dat doet, verdien je punten, die gelijk zijn aan ongeveer 10 cent voor elke 10 minuten luistertijd. Je kunt ook meer geld verdienen door badges te verdienen voor het voltooien van verschillende taken of het beoordelen van een bepaald aantal nummers. Nu geld nodig? 276+ bevestigde websites om extra geld te verdienen. Het is erg populair in continentaal Amerika, dus hebben ze de neiging om een ​​grote database met sollicitanten bij te houden. Werken op sites als Slice the Pie is niet alleen een geweldige manier voor muziekliefhebbers om een ​​beetje extra te verdienen, maar het is ook een goede manier om nieuwe nummers en artiesten te ontdekken waar je nog nooit van hebt gehoord. Kortom, u start een website en schrijft artikelen voor de website.

De transcriptie van het nummer kan alleen worden gedaan via hun software of app.

Informatie

Van de volgende websites is bewezen dat ze contant en beloningen betalen, gewoon door online naar muziek te luisteren. Je wordt betaald en hoeft alleen maar te luisteren naar het soort muziek waarnaar je graag luistert. Eerlijk gezegd is dit de moeite niet waard. Als muziekfan kun je geweldige nieuwe bands ontdekken en gemakkelijk online geld verdienen door naar hun muziek te luisteren. De website helpt muzikanten en bands in contact te komen met de muziekindustrie door middel van muziekdeals en licentiemogelijkheden voor films, tv, games, advertenties, online video's, enz. Bovendien kost de site waarvoor u werkt het grootste deel van dat geld. Misschien hou je van het idee van recht en orde?

Maar het is meer dan waarschijnlijk dat dit wat van uw kant vergt. Artiesten en bands betalen een vergoeding om hun werk te promoten met Music XRay. Hoe je op 25-jarige leeftijd miljonair kunt worden, als je iets leert, moet je dat leren. Hiermee kun je uiteindelijk muziek ontvangen in de genres waarin je bent geïnteresseerd. Door je aan te melden bij een van de bovengenoemde websites of apps, kun je beginnen met het omzetten van je passie in winst. U hebt iTunes nodig, waarmee WeLocalize verbinding maakt. Moet minimaal 18 jaar oud zijn, of 13 jaar met ouderlijke toestemming. Je verdient punten na elke 15 minuten van het muzieknummer. En het maakt niet uit wie je bent, zelfs als je thuis blijft mam op zoek bent naar creatieve banen om geld te verdienen, of als je op zoek bent naar manieren om extra geld te verdienen in het weekend, dit kan voor jou werken!

 • Research FM is een andere echte website waar je naar liedjes kunt luisteren en betaald kunt worden.
 • Oké, oké - we zijn hier een beetje zelfpromotie.
 • Wat is Fan Match?

Tips Om Betaald Te Worden Om Naar Muziek Te Luisteren

Welocalize is een snuifje anders dan de meeste opties hier, omdat je eigenlijk een transcriptionist wordt die wordt gevraagd om muziekteksten te transcriberen. Zal het lonen om je kind door te studeren? Hierdoor kunnen de radiostations begrijpen welke muziek u het liefst hoort. 7 beste gratis aandelenhandelplatforms in 2019, zelfs met een klein account en alleen in staat om op maandag te handelen, ben ik de hele maand groen. Als je je in een vergelijkbare situatie bevindt, kun je op RadioEarn luisteren en wat passief inkomen verdienen door gewoon te luisteren.

Je denkt misschien dat het klinkt als een aasidee om te proberen het systeem op de een of andere manier te riggen om meer geld te krijgen. Online operaties zijn door hen gestart in 2019. Als ik schrijf over het maken van Vaporwave, zou ik een koppeling kunnen maken naar een mixer of een muziekbewerkingsprogramma. Het leuke aan FusionCash is dat je ook lid kunt worden van het online forum, waar leden kunnen helpen bij het beantwoorden van je vragen over de site, het maximaliseren van je inkomsten, etc. Natuurlijk is het niet zo veel werk als proberen geld te verdienen door online quiz te spelen, maar het is zeker nog wat werk. U zult dus nooit een site vinden die €0 betaalt. Eerst en vooral, behalve betaald worden om naar muziek te luisteren, staan ​​hieronder enkele van de echt echte programma's die je elke dag €5 tot €50 betalen om je gedachten en meningen te delen:

 • Ik hoor altijd graag van jullie.
 • Je kunt deel uitmaken van Musicxray als een muziekfan of artiest/nummer-eigenaar of je kunt een industriële professional zijn.
 • Pay is naar verluidt ongeveer €4 per nummer.
 • Je moet minstens 30 seconden naar de muziek in je inbox luisteren.
 • Volgens de Slicethepie-website hebben ze tot nu toe ongeveer 10 miljoen beoordelingen verzameld, en ze beweren verder dat meer dan €1 miljoen is uitbetaald aan hun muziekrecensenten!
 • Luisteren naar muziek en betaald krijgen is heel goed mogelijk, zoals je kunt zien, verwacht echter niet dat je ermee stopt.
 • Als je de kans grijpt om naar internetradio te luisteren, verdien je geld voor elke keer dat je de CAPTCHA van de site betreedt.

Deze Website Maakt Gebruik Van Een Beveiligingsservice Om Zichzelf Te Beschermen Tegen Online Aanvallen.

Het mooie van transcriberen is dat het ook erg flexibel is, omdat je je eigen schema kunt instellen en zo weinig of zo veel kunt werken als je wilt. U kunt bijvoorbeeld betaald worden tussen. Een andere manier om geld te verdienen door de nieuwste muziek te bekijken die nog niet in de ether is geraakt, is met Hit Predictor.

De Website Voor Studentengeld

En, volgens de beschrijving, zijn stations gebaseerd op je humeur, genre of zelfs populaire artiesten. De beste makelaars en apps voor gratis handelen in aandelen, het is cruciaal om de online broker met het beste handelsplatform te kiezen. Als je een nummer leuk vindt, klik je op 'Fan. 08 per minuut, maar nogmaals, je hoeft niets te doen om het te verdienen. Welk gebied hebben ze meer fans? Eerst en vooral: bij de meeste programma's wordt u niet alleen betaald voor het luisteren naar muziek! In tegenstelling tot de aandelenmarkt kan cryptocurrency 24 uur per dag worden verhandeld.

Ebates biedt bijvoorbeeld contant geld terug voor Best Buy-aankopen, dus als u regelmatig cd's koopt bij Best Buy, krijgt u geld terug in uw Ebates-account wanneer u winkelt op de Best Buy-website. Het is waar omdat ik het zelf heb gedaan. Wanneer u de muziek op RadioLoyalty hoort, kunt u ook elke paar minuten naar advertenties luisteren. Het duurt meestal ongeveer 24 uur voordat uw inkomsten zijn bijgeschreven op uw Unique Rewards-account. Vandaag kijk ik naar een platform dat zegt dat het je zal betalen voor het simpelweg luisteren naar muziek. Hebben sommige van uw favoriete koffiehuizen, locaties en andere winkels afspeellijsten? Ze zijn naar verluidt de grootste betaalde review-website op internet, die tot nu toe meer dan €4 miljoen uitbetalen en lijken behoorlijk goed te zijn.

03 voor elke 10 minuten muziek luisteren op het platform in radiostijl. Dit is een andere site die wel betwist. Je kunt zo ongeveer alles promoten wat je maar wilt, inclusief muziek, shows, merchandise en alles wat je maar kunt bedenken. Maar dat is beter dan geen, vind je ook niet? Toch zijn er platforms zoals Choon die wat grip beginnen te krijgen.

Hoe Te Registreren

Ze betalen hun curatoren via PayPal. Handelen op mtgo, als een spreuk of vaardigheid een doel heeft (bijvoorbeeld een verwijderingsspreuk of de separatistische voidmage hieronder), vraagt ​​Magic Online u om het op de stapel te plaatsen door een doel te selecteren. Maar je moet lid worden van meerdere sites en veel uren besteden aan het doen van beoordelingen en beoordelingen om zakgeld te wisselen. Als je van muziek houdt, lijkt betaald worden om ernaar te luisteren waarschijnlijk een behoorlijk goede deal. Sommige hiervan zijn duidelijk en extreem bekend (zoals enquêtesites), terwijl andere veel onduidelijker zijn.

Een beetje geld voor het doen van dingen waar je van houdt is niet zo erg. Dit is waar je mensen naartoe zou sturen om naar je nieuwste release op een specifieke streaming-site te luisteren. Deze artiesten kunnen hun verschillende soorten nummers uploaden via Musicxray en anderen laten voelen wat je muziek is. Vanaf daar is veel promotie en marketing, hard werken en drukte nodig om een ​​fanbase op te bouwen en uw verkoop en streams te vergroten - maar dat is een ding in deze muziekindustrie die in de loop van de tijd constant is gebleven. Met Research FM kun je naar korte muziekvoorbeelden luisteren en deze vervolgens beoordelen. Je zult maanden of zelfs jaren naar muziek moeten luisteren.

FusionCash is een andere echte website die je kan betalen om te luisteren naar de muziek waar je van houdt.

Volg Ons Voor Dagelijkse Updates

Ik ben dankbaar voor de liefde en steun die ik van jullie krijg, en ik zou het zeer op prijs stellen als je mijn blog op verschillende sociale mediaplatforms zou delen! Hier kunt u uw mening geven over een aantal dingen, waaronder: Je begint met het transcriberen van nummers en krijgt €4 voor elk nummer. Ik heb me alleen gericht op het luisteren naar muziek, omdat dit artikel alleen op muziek is gericht. 10 voor alleen het luisteren naar de eerste 30 seconden van een nummer.

 • Het proces is heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, maar we zullen u precies doornemen hoe het werkt.
 • Nog beter, de site beloont je met €5 alleen voor het aanmelden.
 • Musicxray helpt de artiesten om een ​​breed scala aan fans voor hun muziek te creëren.
 • Ook wordt het bedrag van de bonusbetaling bepaald voor hoe lang of kwaliteit je recensie is geschreven, meestal in €0.
 • Het is een uiterst eenvoudig te gebruiken en eenvoudig platform dat je betaalt om muziek te beoordelen.

De Beste Manier Om Uw Auto Te Huren En Betaald Te Krijgen In 2019

10 per 10 minuten om naar muziek te luisteren of zelfs minder. Je kunt ook gewoon handmatig enkele van je favoriete bandnamen invullen om te beginnen. Alle muziekgerelateerde inhoud kan nuttig zijn, zoals nieuwsartikelen of evenementmeldingen. En geen ervaring nodig. UniqueRewards betaalt u om naar een internetradio te luisteren als u in de VS, het VK of Canada woont. Wat u moet voorbereiden voordat u van deze site wordt betaald, is:

Ik heb geleerd hoe en ik ben geïnteresseerd om anderen in 5 eenvoudige stappen te laten zien hoe ze hun eigen online bedrijf kunnen starten. Arrays met meerdere monitoren, dit was zijn kantoor gedurende 6 maanden in Rio de Janeiro met uitzicht op de suikerbroodberg. Het is mogelijk om wat geld te verdienen met streaming, en in sommige gevallen kun je zelfs veel verdienen (hoewel dit zeldzaam is). Je krijgt nummers van de site toegestuurd op basis van de aanwijzingen die je in je profiel hebt ingesteld.

Hoe U Online Geld Kunt Verdienen: De Grote Lijst Met Websites Die Schrijvers Betalen Voor Artikelen, Blogberichten, Essays En Meer

Ze geven je €4 per getranscribeerd nummer via een HyperWallet-account. 03 voor elke 30 minuten luister je naar een nummer en vul je een Captcha. Als je Earnably alleen voor zijn radio gaat gebruiken, wil je misschien gewoon bij RadioLoyalty blijven. Als je een nummer in je inbox vindt, moet je het minstens 30 seconden beluisteren, dan kun je een fan van de band worden, een tip sturen (als je het nummer echt leuk vindt), of gewoon doorgaan naar een ander nummer.

Zodra u zich aanmeldt, kunt u de soorten muziek kiezen waarnaar u graag luistert en Musicxray helpt u om muziek naar uw smaak aan te passen. Hij maakte deel uit van een selecte groep personen die waren gekozen voor een proefrun van het programma. Je kunt hier ook aan verdienen door enquêtes in te nemen, video's te bekijken en vrienden door te verwijzen, enz. Maar slechts enkele sites gedetecteerd in mijn radar, die werken in vergelijkbare aanbiedingen. Tegenwoordig zijn er veel creatieve manieren om geld te verdienen op internet.

Als Je Geld Wilt Verdienen En Plezier Wilt Hebben, Dan Kan Dat!

Evenzo zijn er andere manieren om online geld te verdienen die beter betalen dan Slice the Pie. Je registreert je op hun site (daarvoor kun je hun video bekijken om te weten hoe het er van binnen uitziet). Iedereen ouder dan 18 jaar mag zich aanmelden om een ​​aantal punten te verdienen. Als u zich aanmeldt bij deze website, verdient u een bonus van €5 en als uw inkomsten oplopen tot €25 in een maand, kunt u uitbetalen.

Na verloop van tijd kunt u mogelijk geld verdienen met affiliatemarketing en verkoop van muziekgerelateerde producten.

Als je bereid bent om regelmatig te werken, kan tutoring extreem lucratief zijn, omdat de meeste tutors tot €50 per half uur in rekening brengen. Bij het lezen van de recensies haatten sommige mensen het, terwijl anderen zeiden dat het geweldig was zodra je het onder de knie hebt. Maar ik vind dat kunstenaars behoorlijk kostbaar zijn over hun materiaal. Aan het einde van de dag verdien je nog steeds ver onder het minimumloon, zelfs als je extreem efficiënt was met beoordelingen en fatsoenlijke beoordelingen kreeg van Slice the Pie. Hoe bitcoin te kopen, een uurgrafiek onthult dat het bereik van $ 11 verschijnt als een kleine opwaartse beweging. Zie hoe gemakkelijk het is om online geld te verdienen met behulp van deze websites.

Met de hulp van HitPredictor kun je waardevolle feedback geven op nieuwe nummers voordat ze openbaar worden en enorme hits in de wereld krijgen. Dus we kunnen het net zo goed omarmen, vind je niet? Als u een webmaster bent, kunt u de radio op uw website integreren zodat andere gebruikers dit kunnen horen. FusionCash werkt ook samen met RadioLoyalty, maar heeft een aanmeldbonus van €5 en betaalt u contant om het te gebruiken. Het is alleen nodig om naar de eerste 60 seconden van elk nummer te luisteren voordat je begint met het schrijven van een recensie. Het kost slechts €2 aan verzamelde inkomsten voordat u een betaling via Paypal of een cadeaubon kunt aanvragen. Kom elke 30 minuten terug om te laten zien dat je nog steeds luistert.

Swagbucks heeft een aanbieding om SB's (punten) te krijgen wanneer u de Apple Music-service drie maanden GRATIS probeert!

Verdien Alles... Bijna!

Genoemde merken, bronnen en voorbeelden: Je verdient ongeveer €0. In de meeste gevallen worden uw inkomsten binnen ongeveer 24 uur op uw account bijgeschreven. 7 manieren om online geld te verdienen en binnen 24 uur betaald te krijgen. Voor nu kunnen Mac-gebruikers de songteksten van liedjes transcriberen en wekelijks via PayPal worden betaald. Dit hangt allemaal af van hoeveel details u toevoegt aan uw review.

Als je deze dingen blijft doen, zie je je inkomsten uit streaming stijgen. Na de volgende maand zal RadioEarn deze punten vervolgens omzetten in geld, waarin u kunt uitbetalen via een bankoverschrijving, Amazon-cadeaubonnen of zelfs Bitcoin. Met Music XRay kun je geld verdienen (€0. )Deze site, die ook beschikbaar is als app voor je iPhone of Android-apparaat, betaalt je om via nieuwe enquêtes e-mails te betalen voor nieuwe nummers. Je moet gewoon af en toe inchecken om te laten zien dat je luistert en niet weg van de pagina navigeert!

Er zijn echter enkele andere sites die een soortgelijk idee hebben. Ik zal geen app ondersteunen die op dergelijke wanhopige manieren vertrouwt om mensen deze te laten downloaden en de beloften niet kan nakomen. online effectenmakelen, overgenomen met toestemming van Barron's. Je kunt slechts één nummer per twee minuten beoordelen. Het is gratis, en gedurende deze tijd zal de website in principe willen weten wat je luistergewoonten zijn en naar wat voor soort muziek je luistert, want het zal zijn best doen om je te matchen met nummers die je interesseren. Ze werken samen met Musicxray om muziekliefhebbers hun spullen te laten horen, dus Musicxray wordt betaald voor het matchen van jou met hun liedjes. In dit artikel vindt u 10 opwindende manieren om als muziekliefhebber geld te verdienen.

Meld u aan voor WeLocalize

Dus zoals je kunt zien, zijn het 3 eenvoudige stappen, maar laten we het hebben over het schrijven van teksten uit de audiobestanden. U moet minimaal €20 verdienen voordat ze om betaling kunnen vragen. In ruil daarvoor moet u naar deze opnames luisteren. U moet op de hoogte blijven van uw aanwezigheid op sociale media en uw huidige marketingmethoden. Vergeet niet dat het altijd beter is om klein te beginnen als je een beginner bent. 20 cent per beoordeling, afhankelijk van uw beoordeling.

Opmerkelijk feit: Aan het einde van dit bericht geef ik je ook wat volgens mij de meest lucratieve manier is om inkomsten te genereren als muziekliefhebber. Om ervoor te zorgen dat u daadwerkelijk een actieve luisteraar bent, laat RadioLoyalty u om de 3-5 minuten inloggen via CAPTCHA. Amazon Music Unlimited is bijvoorbeeld €7. Ze hebben ook een muziekoptie die vergelijkbaar is met de andere GPT-sites.

Dit kan hen stimuleren om de afspeellijst te promoten, wat leidt tot meer streams. Wanneer je ervoor kiest om je muziek digitaal te verkopen via TuneCore, belanden je releases op platforms die - hoewel je er misschien nog nooit van hebt gehoord - extreem populair zijn in verschillende landen. U helpt ons ook bij het vinden van de beste merken en artiesten die worden aangeboden voor plaatsing op de radio en andere mogelijkheden.

Radio Loyaliteit

Toch is het een goed concept en het is echt een passief inkomen. Nummers komen langzaam aan het begin, maar hoe meer nummers je hoort, hoe meer je krijgt. Als je Engels als moedertaal hebt, kun je ook verwachten dat dergelijke banen meer dan €20/uur betalen, afhankelijk van hoe snel je schrijft. Een recensent zei bijvoorbeeld dat ze maar een paar nummers per week kregen. Om de meeste waar voor uw luisterend oor te krijgen, moet u zich aanmelden bij alle vermelde sites.

Als je luistert, verdien je punten voor je InboxDollars-account. Vergeet niet dat het altijd beter is om klein te beginnen als je een beginner bent. Ze zijn nog steeds erg beschikbaar en helpen veel artiesten hun huur per maand te betalen. U kunt deze initiële investering in veel investeringen sneeuwen, omdat u ook elke maand uw hoofdsom terugkrijgt. 07 waarschijnlijk omdat ik meer detail heb toegevoegd in mijn tweede review. Verdien online geld bij swagbucks, bekijk dus eens wat er in uw buurt beschikbaar is. Maak gebruik van hun beperkte tijd voor nieuwe leden en registreer NU. Als het gaat om muziekrecensies, zorg er dan voor dat je een vrij lange en accurate mening opschrijven over wat je wel en niet leuk vindt. Je kunt ook optredens vinden door je aan te melden voor freelance-sites, zoals Upwork of Fiverr, een profiel aan te maken en klanten te zoeken die dit werk nodig hebben.

Gratis E-mailupdates

Geniet van de video en laat me weten wat je denkt in de reacties hieronder! Meld je hier aan als je een artiest bent en gebruik PlaylistPush om je muziek te promoten. Slice the Pie heeft een aantal andere categorieën waarin je dingen kunt bekijken, zoals mode, maar het belangrijkste doel blijft muziek, dus daar vind je hier veel van. 11 legitieme thuiswerkopdrachten voor 2019, inkomsten delen is een van de beste manieren om wat passief inkomen te verdienen. 30 voor elke muziek waar je 10 minuten naar luistert.

Of man of vrouw die het meest van hun liedjes houden? In de meeste blogs kunt u ten minste één zelfbedieningslink opnemen in uw inhoud, en zo niet, in uw auteursregelregel. Behandel deze optredens in plaats daarvan als extra geld dat je erbij kunt verdienen. Nogmaals, als je fans van de single hebben genoten, hebben ze nu geen andere keuze dan het album te kopen, omdat het niet beschikbaar is op Spotify of Apple Music. Evenzo hebben sommige sites gedetailleerde manieren om de meest mogelijke inkomsten voor een beoordeling te maken. Wat echt goed is aan de site vind ik dat ze de artiesten matchen met een doelgroep. En als we kijken naar het voorbeeld van Perrin Lamb, die €56.000 verdiende aan streaming-inkomsten van een enkel nummer dat 10 miljoen keer werd gespeeld, is het niet moeilijk te begrijpen waarom. Toch zijn hier een paar ides die het ontdekken waard zijn en ontwikkelingen die het volgen waard zijn.

Het is echt een win-overwinning. Je kunt ook nieuwe artiesten beoordelen voor extra punten. Soundcloud of Bandcamp? Klik hier voor meer informatie. Je begint via e-mail uitnodigingen te ontvangen om muziek te beoordelen. Als je een fan bent van muziek, wist je dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen terwijl je naar nieuwe nummers luistert? Maar zelfs aan de top, verdien je meestal minder dan €0.