Wat Is Daghandel Voor De Kost

Ik wil dat je het leeft. Als de trend daalt, overweeg dan alleen een korte transactie als de prijs een lagere swing laag maakte, terugtrekt en consolideert onder de vorige swing high. De beste 5-daagse handelstips: Download verschillende handelsplatforms en probeer ze uit. Als iemand bij een advocatenkantoor zou komen werken, zou je dan verwachten dat ze het salaris van een senior partner over een jaar verdienen? Wat is de beste strategie voor daghandel?

Misschien wilt u zich specialiseren in een specifieke strategie of mixen en matchen uit enkele van de volgende typische strategieën. Het andere punt om uit de infographic te halen, is dat de gemiddelde bonus hoger begint te worden en dat als de voorspellingen gaan, de recessiepiek in de nabije toekomst zal worden overtroffen. U hoeft niet alle markten tegelijk te leren. Met behulp van MACD kunt u duidelijke handelssignalen kopen en verkopen, waardoor het populair is bij beginners. Wees blij en vier het als je winst maakt en leer van je fouten en blijf studeren als je faalt!

  • Je hebt vaardigheid nodig om echt succesvol te zijn.
  • Dit zal later logischer zijn.
  • U kunt ook meer gedetailleerde en uitgebreide lessen vinden in onze toptips.
  • Ik voel me thuis en ik zie patronen en ik krijg de drang om erin te duiken... Misschien zal ik het opnieuw doen.
  • Om toegang te krijgen tot een nieuw account met 24option.
  • Inkomen is mogelijk, maar niet eenvoudig, met deze aanbevolen stortingsbedragen.
  • Ik heb expres veel technische dingen verdoezeld.

Want als je al je geld verliest, wordt handel een beetje onmogelijk, toch? Dankzij een vrij groot aantal handelaren hebben we een idee van wat we kunnen verwachten van handelaren die zijn overgestapt op FTMO-accounts. Ook kunnen fundamentele factoren zoals politieke verklaringen, toespraken met voorlichting of het laatste nieuws de aandelen beïnvloeden. Papierhandel omvat gesimuleerde aandelentransacties, waarmee u kunt zien hoe de markt werkt voordat u echt geld riskeert.

Daghandel houdt in dat u dezelfde waarde binnen dezelfde dag koopt en verkoopt om snel winst te maken uit koerswijzigingen. Ik zou net zo goed met een van mijn kinderen over Yo Gabba Gabba kunnen praten (het was een van hun favoriete shows op Nickelodeon). Cryptohopper, analyseer historische prijsgrafieken om vertellende patronen te identificeren. Je kunt later andere markten leren als je dat wilt. Als u meer dan €25.000 hebt, dan zijn aandelen een levensvatbare daghandelsmarkt. De transactie wordt uitgevoerd wanneer de aandelenkoers de richtprijs passeert. De beste online brokerage-accounts voor beginners voor ervaren beleggers, wie zijn top beursvennootschappen? Je moet in staat zijn om op een bepaald moment een beslissing te nemen en de realiteit van het verliezen van geld aan te kunnen. Ondersteuningsniveau - Dit is het prijsniveau waarbij de vraag sterk genoeg is om te voorkomen dat de koersdaling voorbij gaat.

Statistieken zeggen dat 90% van de handelaren hun rekeningen opblazen in de eerste 3 maanden van de handel. Dit is de prijs waartegen u verkoopt en uw positie verlaat. De beste hedgefondsen ter wereld nemen wiskundigen, natuurkundigen, meteorologen in dienst... het zijn constant veranderende algoritmen. Als je serieus bent over het vinden van succes als een daghandelaar, heb je zoveel hulp nodig als je kunt krijgen. Anders riskeer je je emoties de baas te laten worden en in een spiraal van transacties te verliezen. Minder dan dat en u bent beperkt in het aantal transacties dat u kunt nemen.

  • Ik bedoel handelaar zoals in "daghandelaar".
  • StocksToTrade is een online handelsplatform met ingebouwde papierhandel.
  • In de verkoop kun je een zware maand hebben en jezelf gewoon verplichten om meer deuren aan te kloppen of meer mensen te bellen totdat je de broodnodige deal hebt.

Onze Raging Bull Experts zijn gepubliceerd op:

Ze verkopen het niet aan u voor vijf eenvoudige betalingen van €300. De onderstaande grafiek is meer een geavanceerd voorbeeld. Ze kunnen bijvoorbeeld s & p day trading signalen markeren, zoals volatiliteit, die u kunnen helpen toekomstige koersbewegingen te voorspellen. 1 winstverliesratio's voor ten minste een paar maanden zou u zich behoorlijk zelfverzekerd moeten gaan voelen. Als u bijvoorbeeld €0 riskeert. Kijk elke ochtend en gedurende de dag naar aandelen die groot of goed bewegen.

Veel ervaren handelaren bevelen ten minste €50.000 tot €100.000 aan om voldoende vermogen te hebben om aandelen in de prijsklasse van €100 tot €500 te kopen of verkopen. Regels voor het kiezen van aandelen bij intraday-handel, een succesvolle handelaar worden vereist altijd aanzienlijke inspanningen en investeringen, maar veel mensen hebben succes gehad met behulp van zijn methode en het lezen van zijn werk. Het vinkje toont gewoon de grote beweging hoger. Op deze website vindt u wat extra advies over hoe u uw potentiële makelaar kunt controleren voordat u de verkeerde keuze kunt maken en enkele topmakelaarsbeoordelingen. Ik ben begonnen met het officieel opleiden van mensen via mijn eigen website voor daghandel, www. Je kunt honderd boeken lezen over het temmen van leeuwen, maar begrijp nooit echt hoe het is om er oog in oog met te staan.

In het ideale geval, wanneer de dag voorbij is, heeft een slimme daghandelaar geen open handelsposities - hij of zij begint opnieuw vanaf de volgende handelssessie.

De Beste 5-daagse Handelstips:

De meeste handelssystemen zijn analoog aan populaire aandelenhandelstrategieën, zoals scalperen, omkeringen, uitbraak, momentum, enz. 24 beste werk vanuit huis jobs nu inhuren (update 2019). Voor EUR/USD is bijvoorbeeld een pip het laatste nummer van het ticket: Daghandel is zoals alles in dit leven... als je onvoorbereid gaat, zul je worden verbrand. Daghandel voor propbedrijven kan een beetje op het randje leven. Deze scenario's kunnen mentaal vermoeiend zijn en je moet er doorheen kunnen komen zonder fouten te maken die je nog meer geld kunnen kosten. 1200 tot 1500 GMT ziet meestal de grootste prijsbewegingen, dus dit is een zeer populaire en actieve tijd voor daghandelaren. Hun handelsplannen omvatten stops, die automatisch koop- of verkooporders uitvoeren wanneer effecten een vooraf bepaald niveau bereiken.

Om in zo'n kort tijdsbestek te profiteren, zullen daghandelaren doorgaans op zoek gaan naar volatiele aandelen.

Handelt u in daghandel omdat u wilt stoppen met uw baan? Handelaars in beginnende dagen worden vaak geconfronteerd met "verlamming door analyse" omdat ze verwikkeld raken in het kijken naar de kaarsen en de kolommen van niveau 2 op hun scherm en niet snel kunnen handelen wanneer de gelegenheid zich voordoet. Aangezien u geen geld heeft geleend, zijn de procentuele winst op de totale waarde van de transactie en het rendement op uw daadwerkelijk geïnvesteerde contanten hetzelfde: Niveau II-toegang is het hoogste niveau van informatie dat beschikbaar is voor iedereen die geen lid is van NASDAQ en een geregistreerde marketmaker is. Nogmaals, geef ik er de voorkeur aan om transacties te doen wanneer de consolidatie plaatsvindt met ongeveer 40% tot 70% retracement van de vorige opwaartse beweging. Slushpool.com, deze faciliteiten zijn meestal onderstations of energiecentrales waar de stroom rechtstreeks uit het net kan worden gehaald in plaats van te worden neergezet, zoals uw typische colocatie hostingprovider. Maar daghandel is niet zo ingewikkeld als je eenmaal een eenvoudige, op regels gebaseerde strategie leert om te anticiperen op marktbewegingen, zoals die geleerd wordt bij Online Trading Academy. Hij werkt momenteel voor een handelsbedrijf in Florida, een handelskapitaal van €1 miljoen, zowel van hemzelf als van het bedrijf. Hier zijn tien bewezen strategieën die u kunnen helpen uw daghandelsstrategie te verfijnen.

Zowel advocaten als CPA's komen in het algemeen voor het eerst gratis bijeen.

Dus je hebt je misschien afgevraagd hoe je kunt beginnen met daghandel? Ik heb net de prijsgrafiek van Corn Futures opgezocht in barcharts. Denk niet zelf na, maar leer van ervaring. Stel dat u een marge-account gebruikt om ten minste vier dagen te handelen in een periode van vijf dagen. Het midden van de wegmens kan tussen 100k en 175k verwachten. Een verwante benadering van rangehandel is op zoek naar bewegingen buiten een vastgesteld bereik, een break-out (prijs omhoog) of een uitsplitsing (prijs omlaag) genoemd, en gaan ervan uit dat zodra het bereik is verbroken, prijzen voor een deel in die richting zullen doorgaan tijd. Handelaren zijn uniek omdat ze misschien de enige groep mensen zijn die meer misleidend is dan ondernemers. Houd er rekening mee dat we deze patronen meer dan één jaar hoog of laag willen.

Wees Realistisch

De daghandelaar is een belegger met een grotere risicobereidheid, maar zelfs deze risiconemer mag nooit geld riskeren dat ze zich niet kunnen veroorloven te verliezen. Wijzig dat aandelenscherm om aandelen te vinden die passen bij uw methodologie. Ik had geld geïnvesteerd. Als een aandeel of ETF al enkele weken gestaag hoger staat, is de kans veel groter dat het een trend zal blijven doorzetten in tegenstelling tot een markt die slechts enkele dagen hoger staat. FINRA heeft hier specifieke vereisten voor handelaren in patroondag. Ik raad zeker aan zoveel mogelijk van deze bronnen te gebruiken. De primaire ECN's zijn Instinet, SelectNet en NYSE Arca - lidmaatschappen zijn gebaseerd op vergoedingen en moeten worden goedgekeurd.

Houd Handelskosten En Makelaarskosten Laag

Let op, deze site is momenteel in aanbouw. Arbitragemogelijkheden kunnen bestaan ​​tussen aandelen en elk aandelenequivalent (een optie, converteerbare obligatie, converteerbare preferente aandelen) of tussen call- en putopties voor dezelfde voorraad. Sommige regels die handelaren gebruiken, zijn onder meer het plaatsen van een stop-loss-order op hetzelfde moment dat de transactie wordt uitgevoerd om verlies tot een vast percentage van de investering te beperken, een positie te sluiten wanneer een verwachte gebeurtenis niet plaatsvindt, ongeacht winst of verlies, en nooit 's nachts een positie behouden, onder alle omstandigheden. Een van de extra aandachtspunten is dat je door de gelederen kunt stijgen en een fondsbeheerder of zelfs een hedgefondsmanager kunt worden. Het kost tijd en oefening om een ​​effectieve daghandelaar te worden.

Professionele handelssoftwareplatforms spelen echter ook een rol, en niet alle zijn gratis. Volg de instructie en vul het registratieformulier in. Als de laatste handel van een aandeel bijvoorbeeld aanzienlijk verschilde van eerdere transacties in prijs of volume, kan dit worden geïnterpreteerd als het werk van insiders die handelen voordat nieuws dat het bedrijf zou kunnen beïnvloeden, wordt aangekondigd. Het is van vitaal belang om maanden van tevoren te oefenen. Makelaars vallen meestal helemaal over zichzelf heen om daghandelaren voor hun bedrijf aan te trekken - tenslotte, frequente handel door u betekent commissies voor hen. Daghandelaren verlaten hun posities voordat de markt sluit om onhandelbare risico's en negatieve prijsverschillen tussen het sluiten van de ene dag en de koers van de volgende dag te voorkomen. Als u live wilt handelen of gewoon doorlopend toegang wilt krijgen tot een handelsplatform en een demo-account, moet u een brokerage-account openen.

U moet één strategie kunnen implementeren die geld oplevert. Laat hieronder uw opmerkingen achter, we lezen ze allemaal en zullen reageren. BEPALEN HOEVEEL RISICOKAPITAAL JE MOET INVESTEREN. Zie je die prijslijst voor futures op hout hieronder? Dat is de reden waarom, als u een succesvolle daghandelaar wilt worden, het belangrijkste is om uw focus te richten op het grotere doel en u niet te laten afleiden door momentum. Het enige dat u moet onthouden is dat als u uw positie sluit voordat de markt sluit, u een daghandelaar bent. Beslissen welke stijl van handelen beter is, daghandel of langetermijnbeleggen komt neer op meer dan alleen uw persoonlijke voorkeur.

Over De Site-auteur En Blog

In de mate dat deze factoren de uitbraak ondersteunen, is het waarschijnlijker dat de prijzen aanzienlijk zullen stijgen en de handelaar kan dan gerechtvaardigd zijn om de uitbraak agressief te achtervolgen. Jaren geleden was daghandel vooral de provincie van professionele handelaren bij banken of beleggingsondernemingen. Daarom, als een van uw doelen is om geld te verdienen, zoekt u in de juiste branche.

De positie van een belegger die zich bezighoudt met dagelijkse handel kan ofwel lang zijn (ronduit kopen) of kort (aandelen 'lenen' en vervolgens aanbieden om tegen een bepaalde prijs te verkopen). Er zijn schattingen die beweren dat slechts ongeveer 10% van alle daghandelaren echt succesvol zijn, terwijl de resterende 90% te maken heeft met verliezen. Omgekeerd, als een handelaar een effect kort verkoopt en het op dezelfde dag koopt, wordt het beschouwd als een daghandel. Niets anders doet ertoe. Wat je ook doet, gebruik geen hefboomwerking! Elke dag handelaar heeft verliezen, dus trap jezelf niet wanneer de occasionele handel niet op jouw manier verloopt, vooral als je een beginner bent. Denk maar aan iets als olie en OPEC toen enorm nieuws uitkwam in november 2019 en olie instortte tegen de jaren 20.

Is dit een slimme manier om te investeren of is het gewoon een andere "word rijk zwendel" voor de idioten? Een deel van uw daghandelopstelling omvat het kiezen van een handelsaccount. Als u niet tevreden zult zijn met de service van uw makelaar in deze, kan een ander waarschijnlijk een beter alternatief. Als dit alles was wat er is om te handelen, zouden we allemaal rijk zijn. Doe wat Warren Buffett zegt en stop je geld in het Vanguard S&P 500 indexfonds en ga door met je leven. Zoals velen van jullie weten, heb ik studieleningen afgesloten om te leren hoe te handelen en ik verloor ze allemaal in een maand.

Dit is de prijs waartegen u koopt en uw positie invoert.

Regels En Voorschriften

De lessen die u gaat leren van de fouten en het succes van anderen, staan ​​u te wachten. Als de account onder de vereiste van €25.000 valt, zal de patroondaghandelaar pas overdag handelen als de account is hersteld naar het minimale eigenvermogensniveau van €25.000. Beste online effectenmakelaars van 2019, dat is een goede zaak, vooral als het gaat om commissies. Met makelaars buiten de Verenigde Staten kunt u vandaag een account openen met minder dan €25.000 om te handelen. U kunt ons platform gebruiken om uw prestaties van het afgelopen jaar te simuleren, om een ​​getal voor uzelf te krijgen.

Dit betekent dat een daghandelaar met het wettelijke minimum van €25.000 op zijn rekening gedurende de dag €100.000 (4x leverage) aan aandelen kan kopen, zolang de helft van die posities wordt verlaten voordat de markt sluit. Hoe otc-aandelen te verkopen, maar is volatiliteit niet gevaarlijk? Hoewel het idee om overdag geld te verdienen misschien romantisch lijkt, moet je je koers zorgvuldig plannen. Webgebaseerde handelsplatforms zijn in de meeste gevallen gratis te gebruiken. Uw onderzoek moet ook het vinden van extra details over handelsstrategieën binnen die markt en voorschriften rond daghandel omvatten. Voordat we in onze gids voor daghandel duiken, moet u eerst begrijpen wat daghandel is. En als u 100 keer vergelijkbare transacties uitvoert, welke tendensen vertoont uw strategie? Of het nu gaat om een ​​nieuw winstrapport of ander nieuws, daghandelaren gebruiken nieuwsevenementen om stijgende en dalende aandelen te projecteren. Dat klopt, je verliest meer.

Thrift Store Flipping - 8 beste items om met winst door te verkopen

Begin dan echt geld te gebruiken. Scary eenvoudig, nietwaar? Een van de dagelijkse handelsbeginselen is het bijhouden van een spreadsheet met gedetailleerde inkomstenrapporten. 5 domme snel rijkende zwendel (mensen vallen nog steeds voor). Het kan een tijdje duren om een ​​strategie te vinden die voor u werkt, en zelfs dan kan de markt veranderen, waardoor u uw aanpak moet veranderen. Sommige handelaren kunnen een cent per aandeel gebruiken, zoals spreadtraders, terwijl anderen een grotere winst moeten zien voordat ze een positie sluiten, zoals swingtraders. U kunt snel geld verdienen in vergelijking met langetermijnhandel.

Een trage computer kan kostbaar zijn tijdens daghandel, vooral als deze crasht terwijl u in een transactie zit, ervoor zorgt dat u transacties mist, of vanwege de traagheid ervan vastloopt in transacties. EURUSD is het populairste handelsdagpaar. Het open is niet meer van belang, en nu heb je meerdere swinghoogtes en dieptepunten om te controleren, beslissen welke belangrijk zijn en welke niet. Olymp trade: het online handels- en investeringsplatform, ik heb ze in deze volgorde gedaan omdat het me op het punt brengt om te praten over een van mijns inziens een van de beste EMA-lijnen voor binaire opties-indicatoren. Dit is wat we je leren dat anderen dat niet doen.

Geen zin in journaling? Een paar weken daarvoor ontving ik er een met €250.000. In markten worden dagverhandelde aandelen gekocht en verkocht in de loop van een enkele dag. Ze zijn echter geweldig gebleken voor langetermijninvesteringsplannen.

Trailing stop - volgt de prijs binnen een bereik (e.)

Zie Ook

Een doel is een live order waarbij uw aandelen zichtbaar zijn voor de markt. Forex trading in nigeria - forex brokers in nigeria (2019) - fx trading africa. U moet winst nemen wanneer deze beschikbaar is. Waar vindt u een Excel-sjabloon? Bear/Bearish - Als u een bearish positie inneemt, verwacht u dat de aandelen zullen dalen. Oplichting en snel rijk worden, ongeacht hoeveel geld u verdient tijdens uw carrière, het financieren van uw leven, laat staan ​​beleggen voor pensioen, groeit in moeilijkheden wanneer de teller in onze levensverhouding ongewijzigd blijft, terwijl de uitgaven van onze noemer stijgen naar familie, huisvesting, schulden, en meer elk jaar. Bij voorkeur met een opening. Cryptocurrency is een van de markten waarop twee tegengestelde ideeën correct kunnen werken.

Algoritmische handelaren worden uitgevoerd in fracties van een seconde.

Papierhandel

Markten veranderen elke dag, dus u moet uzelf blijven verbeteren. Het is "laag kopen, hoog verkopen" op energiedranken met een deadline. Bepalen of nieuws 'goed' of 'slecht' is, moet worden bepaald door de koerswerking van het aandeel, omdat de marktreactie mogelijk niet overeenkomt met de toon van het nieuws zelf. • Neem geen gemiddelde! Zie Dagelijkse daghandelsstrategie voor bereik voor andere ideeën over het plaatsen van een doel. Geld verdienen in bitcoin (zonder bitcoin te bezitten). De markt beweegt zich tegen ons en stopt onze stop (dit betekent dat het stop-loss wordt geraakt en we uit de handel worden genomen, we zijn "plat").

Toevoegen aan de positie. Als je een van deze niet meteen ziet, geef hem dan niet helemaal korting. 27 "bewezen en gemakkelijk te starten" online bedrijfsideeën die geld verdienen, je weet toch hoe duur cadeaumanden zijn? Als u het minimum van €25.000 patroonhandel in uw account hebt en toegestaan ​​bent 4: Begin met het bestuderen van daadwerkelijke transacties en strategieën. Is uw strategie ontworpen voor die tijd van de dag? Sommige dagen kunt u zelfs met 100% succes handelen met winnaars op alle 6 transacties die u neemt.

Neem Dingen Langzaam

Richt u als beginner tijdens een sessie op maximaal één tot twee aandelen. Vaardigheden - Veel mensen zullen je vertellen om een ​​opleiding te volgen. Als je nu ten zuiden van North Carolina of in het westen in Idaho woont, kan dit voldoende zijn om voor een gezin van 4 te zorgen; als je echter in DC woont waar ik vandaan kom, zit je op het randje. Je zult tegen jezelf zeggen dat je geen verdediging nodig hebt om een ​​idioot te zijn. Bitcoin profit systeem, in plaats van dat mijnbouw over de hele wereld wordt verspreid, wordt het validatieproces beheerd door minder mensen dan aanvankelijk werd verwacht bij het begin van Bitcoin. Wat zit er in? Het is de taak van een daghandelaar om een ​​herhalend patroon te vinden (of dat genoeg herhalingen om winst te maken) en het vervolgens te exploiteren. We willen een scherpe prijsbeweging op of net na de open (soms kan dit enkele minuten duren).

Om een ​​succesvolle daghandelaar te worden, moet je bereid zijn om maanden en jaren hard te werken om de markten te begrijpen, een strategie te ontwikkelen en je plan consistent in de tijd uit te voeren. Het gebruik van een geavanceerd handelsplatform en de beste daghandelsoftware is cruciaal om als daghandelaar te slagen. Hoe kan je geld verdienen, omdat infographics meer tijd nodig hebben om te maken dan alleen het uploaden van een afbeelding, zijn bezige website-eigenaren bereid om te betalen voor aangepaste infographics. Wat gebeurt er als hun systeem tijdens de handel crasht en het je een fortuin kost? Je kunt jezelf natuurlijk leren door zelfstudie door boeken te lezen en online bronnen te gebruiken. De meest conventionele manier om een ​​daghandelaar te worden is er te gemakkelijk in te leren en te leren van ervaring, één handel tegelijk.

Natuurlijk zijn er heel belangrijke fysiologische lessen te leren van live handelen en geld riskeren. Geschiedenis van bitcoin, de automatische daling van 50% vervolgde het oorspronkelijke ontwerp van Bitcoin om het aantal nieuw gemaakte bitcoins geleidelijk te verminderen totdat de blokbeloning volledig eindigt, wat naar schatting zal plaatsvinden in het jaar 2140. Je zult veel tools en tips vinden - genoeg om je op weg te helpen op de juiste weg naar daghandel voor de kost (als dat is wat je wilt doen). Wat is de handel in binaire opties?, het aanbieden van beleggingsdiensten of -producten aan personen of bedrijven in Canada, telefonisch, online of persoonlijk, is een gereguleerde activiteit. Ze realiseren zich dat verliezen deel uitmaken van het hele proces en dat de weg naar het bouwen van een succesvol presterende daghandelsstrategie een continue is. Als dit gebeurt, tel dan je zegeningen en onthoud het gevoel - omdat het niet vaak zal komen. Niemand springt in daghandel en wordt 's nachts miljonair. Dit betekent dat elke transactie het risico kon verdubbelen, wat een geweldige 2 is: Geautomatiseerde handelssystemen zijn programma's die automatisch transacties starten en verlaten op basis van een voorgeprogrammeerde set regels en criteria. Het behoort tot de hoofdtaken van beleggers om met het geld van hun cliënt te werken, terwijl sommigen van hen ook hun eigen geld beleggen.

Psychologie

Snelheden variëren over dit soort diensten, dus streef naar minstens een mid-range internetpakket. Waarom zou een daghandelaar frequente dagelijkse transacties verrichten en dan voor het einde van de handelsdag uit zijn positie verkopen? Alles bij elkaar genomen kan daghandel een leuke en opwindende manier zijn voor mensen om geld te verdienen. Kies voor de leermiddelen die het beste bij uw individuele behoeften passen en onthoud dat kennis macht is.

De handelaar dekt elke transactie af die hij plaatst om zijn risicoblootstelling op de rekening te beperken. Beginners kunnen overweldigd raken door wat zij ervaren als de snelle en agressieve strategieën die nodig zijn om grote opbrengsten te genereren via daghandel. Laten we zeggen dat u 6 transacties per dag neemt met een maximaal verlies van €100 en winstdoelen van €100. Het totale aantal uitgegeven aandelen, inclusief het vlottende en institutionele eigendom. Daghandel is een legitieme carrièrekeuze. Als u slecht handelt, kunt u gewoon gaan zitten zodat u het niet consequent wilt missen. Dit is degene die u het meest zult gebruiken (zoals in elke winnende transactie). Koop geen 12 monitoren, krijg in plaats daarvan een sneller internet en een sterkere computer.