20 Bedrijven Die U Betalen Om Thuis Te Werken

Amazon neemt vaak parttime en fulltime klantenservice-vertegenwoordigers aan om thuis te werken, vooral tijdens het hoogseizoen rond de feestdagen. Vooraf geld betalen. Sommige VA's nemen meerdere klanten aan, waardoor ze meer dan zes cijfers per jaar kunnen verdienen vanuit huis.

Bekijk deze lijst met 200+ goedbetaalde freelance schrijfniches. Werk vanuit huis digitale medische banen zijn een tijdje in opkomst, en de trend vertoont geen tekenen van afname. Bekijk de cursus Get Paid to Freelance van Catherine Alford. Vind alle vacatures op afstand voor actuarissen op Monster. Zoals het oude gezegde luidt: Prudential neemt werk-thuis financiële dienstenmedewerkers, vertegenwoordigers van klantoplossingen en klantrelatiespecialisten in dienst. Huur schrijvers in plaats van alles zelf te schrijven, concentreer u in het begin op de verkoop en realiseer u dat u snel succesvol kunt zijn als u uw werk doet.

 • U moet een training op locatie volgen op een basis in Utah of Orlando voordat u vanuit huis gaat werken.
 • Ik verdien meer dan €40.000 per maand via mijn blog.
 • In ruil daarvoor krijg je vaak €10 tot €15 per test.
 • K12 heeft vaak vacatures voor zowel onderwijzend personeel als ondersteunend personeel.

Hayes & Company is een onderzoeks- en analysebureau. De vereiste ervaring en kwalificaties variëren, maar uitstekende computervaardigheden zijn altijd essentieel. Dit bedrijf biedt naast taken ook crowdtasking-banen. Rollen omvatten technische ondersteuning en systeemarchitectposities, en niet-technische taken voor verkopers en accountmanagers. Veel bedrijven zullen tegenwoordig directe werknemers inhuren om thuis te werken. Bedrijven die virtuele werkplekken hebben geïmplementeerd, waarderen de kostenbesparingen op kantoorfaciliteiten (geschat door de Telework Coalition op maar liefst €10.000 per jaar per werknemer). Als je haast hebt en wat zoekwerk voor je wilt doen, kijk dan eens bij Flexjobs. Natuurlijk moet je ze zelf grondig bekijken voordat je meedoet.

Of je nu op zoek bent naar een baan voor werk thuis voor moeders, een diploma hebt en wil gaan studeren, of geen kwalificaties wilt hebben en een schrijver wilt worden, er zijn kansen voor mensen van alle achtergronden.

Belangrijke Punten

Omdat ze op veel verschillende gebieden werken, hebben lonen voor virtuele assistenten een breed bereik - ongeveer €25.000 tot €75.000 per jaar, zegt Christine Durst, die de International Virtual Assistants Association oprichtte en RatRaceRebellion runt. Sommige mensen houden van koken en bakken. 20 bedrijven die u betalen om thuis te werken, ik heb deze service gebruikt toen ik met een vriend in Zwitserland reisde en kan bevestigen dat het een geweldige service is. Als transcriptionist bij Transcribe. De taken die door de site worden aangeboden omvatten onder andere transcriptie, enquêtes invullen en copywriting. U kunt deze banen vinden in ziekenhuizen en gezondheidscentra en solliciteren net zoals u zou doen voor een traditionele verpleegkundige baan.

Als ze "in-house" postbehandelaars inhuren, vragen ze ook om dergelijke voordelen, verzekering, vakantie, kantoorruimte en heffen ze belastingen voor het bedrijf. Maar twee websites, Udemy en Skillshare, bieden nu toegang tot een publiek van mensen die graag bijna alles onder de zon willen leren kennen. Rover heeft bijna altijd honden (of katten) nodig om zich aan te melden bij hun netwerk. Het is jouw zaak, jouw tempo, jouw manier. Schiet op en doe nu mee!

Call center vertegenwoordigers en telewerkers verdienen tussen de €10-21 per uur.

Afrekenen 51

TTEC werd opgericht in 1982 en heeft momenteel meer dan 49.000 werknemers over de hele wereld. UserFeel betaalt via Paypal of Amazon-cadeaubonnen en u kunt betaling verwachten binnen zeven dagen na uw voltooide en goedgekeurde tests. VS, Canada, VK.

Je hebt je eigen uren gekozen en geniet van de flexibiliteit met deze baan. Een virtuele assistent worden, ook bekend als een VA, is een andere geweldige online taak die u kan helpen om vanuit huis geld te verdienen. Topdag handelscursussen, oktober 2019, we laten u zien hoe u uw emoties kunt beheersen als onderdeel van uw handelsplan. Als u de tijd neemt om veel enquêtes te beantwoorden, kunt u €50- €100 per maand verdienen. U kunt tot €18 per uur verdienen om thuis met het bedrijf te werken. En half-time telewerkers wonnen 11 dagen per jaar terug door thuis te werken. Ten slotte moet u geen contante uitgaven maken om te worden ingehuurd.

U kunt online solliciteren via hun website. Je zou bijvoorbeeld jezelf kunnen factureren als de beste vegetarische chef-kok voor gezond eten, die je kan helpen je te richten op een specifieke demografie en meer zaken te ontvangen. Bij verkoop werkt het beter om achter een B2B-publiek van hoge kwaliteit aan te gaan dat in een mum van tijd €5k kan droppen, in plaats van een publiek met minder geld. Op zoek naar een schrijver met 5-7 jaar ervaring met een sterke interesse in gezondheid, welzijn, wetenschap, dieet, lichaamsbeweging, farmaceutische industrie, volksgezondheid, enz. Ze huren in veel staten in de VS en het loon ligt tussen €14 - €18 per uur. Virtuele beurs, review bij Glance Demo-account Ja Instrumenten CFD, Forex, Crypto Gereguleerd door FCA, CySec, ASIC MT4-integratie Ja Mobiele apps iOS, Android en Windows XM Group biedt het volledige pakket MetaTrader-platforms op demo-accounts samen met het potentieel om meer dan 1000 CFD te verhandelen instrumenten. Volg de Twitter-handvatten van vacaturesites - Sociale media kunnen wonderen doen als het gaat om kwaliteitsvol werk vanuit huis. Ontwikkel en beheer een klantensuccesplan met de klant dat doelstellingen voor klantensucces, criteria voor klantensucces, obstakels en risico's formuleert.

Adobe

Meld je aan bij de enige twee bedrijven die ik aanbeveel. Vacatures voor online gegevensinvoer zonder investeringen in 2019 (alleen legitiem). 95/maand en begin eenvoudig met uw imperium voor bloggen. Dit is een wereldwijd bedrijf dat mensen uit de hele wereld inhuurt. U kunt elk van deze taken in deeltijd uitvoeren, waardoor u extra geld kunt verdienen. We hebben eigenlijk een bericht met meer dan 100 websites en blogs die je betalen. Omdat als je eenmaal ziet dat je geen gewenste resultaten krijgt, je waarschijnlijk zult stoppen - net als minstens 59. Medewerkers werken gemiddeld 25 uur per week en moeten beschikbaar zijn op sommige nachten, weekends en feestdagen.

Zorgverzekeraar Humana (HUM) heeft 50.000 mensen in dienst, zowel on-site als thuiswerkend. Open voor beginners. Gratis handelsdagboek, handelsplanning, risico- en geldbeheer. Dit is voor U en ik word BETERE handelaars! Je begint met €9 per uur. In plaats daarvan wordt u per taak betaald. 15+ Legitieme thuiswerkopdrachten Nu inhuren Hier zijn 15+ van de beste thuiswerkopdrachten met een flexibel schema.

Betalen is ongeveer €15 per uur.

“Als het te mooi klinkt om waar te zijn, is het waarschijnlijk. Top 10 beste stock screener / scanner apps review 2019, wil je het niet missen? Dus als u betaalt voor een internetservice die ook wordt gebruikt door uw partner en kinderen, en zelfs uzelf voor niet-werkgerelateerde zaken, kunt u niet de volledige kosten aftrekken - alleen het (geschatte) gedeelte dat exclusief is voor de werkgelegenheid- gerelateerde zaken. Je zult ook dol zijn op deze berichten: Dit is een niet-telefonische taak vanuit huis waarmee u de resultaten van de zoekmachine kunt evalueren en helpen verbeteren, zodat gebruikers gemakkelijk online kunnen vinden wat ze zoeken.

 • Je kunt maar liefst €5 tot €10 per maand verdienen.
 • Gerechtsverslaggevers huren vervolgens scopisten in om hun transcripties te bewerken.
 • Vergeet niet dat je jezelf eerst moet positioneren als een high-end consultant.
 • Betaald worden om tijd door te brengen met die harige vrienden klinkt dan misschien als een droombaan.
 • Taken die moeten worden gedaan, zijn onder meer het boeken van tickets, feestplanning en discjockey-services.

Convergys

Het loon is voor beginners ongeveer €9- €11 per uur. Je mag je eigen prijzen instellen voor lessen. 6 eenvoudige manieren om online geld te verdienen, als je online Engelse les geeft bij het bedrijf 'Turks leren Engels', zul je snel vertrouwd raken met Zoom, omdat dit het platform is dat ze gebruiken voor hun groepslessen. Online zijn er vacaturesites en websites voor tewerkstellingszoekmachines die open posities voor transcriptionists plaatsen. Denk lang en goed na voordat je geld wegschiet: Krijg betaald voor elk artikel. Verantwoordelijk voor het onderhouden van positieve klantrelaties door alle soorten productgerelateerde problemen aan te pakken, waaronder: Ze huren ook transcribenten, docenten en anderen in om vanuit huis te werken.

American Express

Dit bedrijf biedt elementaire computerondersteuning en probleemoplossing. ACD Direct neemt agenten thuis aan om inkomende en uitgaande gesprekken te voeren. Het enige dat u nodig hebt, is een computer met internetverbinding en u kunt overal een virtuele assistent zijn. Meerdere keren per jaar zal de hotelketen vacatures plaatsen voor externe verkoopmedewerkers.

Ik ken zoveel programmeurs en programmeurs die hun tijd besteden aan het schrijven van hun sollicitatiebrieven om naar verschillende bedrijven te sturen. Een onderzoeker kan overal tussen €10 per uur en €20 per uur verdienen, afhankelijk van het vaardigheidsniveau en de expertise. Naamloze vennootschappen, volgens een wetartikel uit 1916 was een gemeenschappelijke aandelenvereniging naar gemene wet "een groep personen die voor bepaalde doeleinden was georganiseerd in een vereniging vergelijkbaar met een vennootschap, maar, in tegenstelling tot een vennootschap, met een aandelenkapitaal verdeeld in aandelen overdraagbaar door de eigenaar ". Maar ze kunnen de middelen hebben om een ​​virtuele public relations-vertegenwoordiger in te huren om taken uit te voeren, zoals het promoten van een bedrijf of het beheren van een crisis. Betalingen verlopen alleen via PayPal. Sommige transcriptionists gebruiken zelfs speciale apparatuur zoals een voetpedaal om audio-opnames te starten en te stoppen. U wordt overal betaald, van €36 per audio-uur tot €180 per audio-uur.

Kinderopvang Thuis

Ze blogt op ClubThrifty. Hun loon is afhankelijk van het soort klant waarmee u werkt, maar varieert meestal van €10- €20 per uur. Het kan eenzaam worden. In dat geval betaalt Boost Media u om advertenties te schrijven die worden weergegeven in zoekmachines en sociale media-pagina's. U kunt zeven dagen nadat een taak is voltooid, een betaling via PayPal ontvangen. Proeflezers kunnen werken als een 'algemene proeflezer', of ze kunnen zich op bepaalde gebieden specialiseren, zoals het proeflezen van transcripties voor rechtbankverslaggevers. Het loon is naar verluidt ongeveer €12 tot €13 per uur en u komt mogelijk in aanmerking voor bonussen.

CloudSource heeft klantenservice-consultants uit alle 48 aaneengesloten staten in dienst om marktleiders in de kabel- en internetservice-, detailhandel-, software- en gamingconsole-industrie te ondersteunen.

Voorbeeldtitels op Liveops: Zoek "werk vanuit huis" in de jobdatabase van het bedrijf. En duizenden bekende merken zoals Amazon, Uber en Apple hebben posities vanuit huis. 25 manieren om online geld te verdienen: uw complete gids voor legitieme online banen en kansen waarmee u vanuit huis kunt werken en een salaris kunt verdienen: james garton: 9781451560435: amazon.com: books. Het lijkt erop dat iedereen tegenwoordig aan het bloggen is - van je nieuwsgierige collega's tot verre kennissen en zelfs oma Mary. Bloggen is geen redactionele penning naar de New York Times.

 • Inkomende oproepen bestaan ​​uit betaalde training, voortdurende ondersteuning en groeikansen.
 • Gegevensverzamelaars melden dat ze €9- €15 per uur verdienen.
 • U moet vertrouwd zijn met verschillende contactmethoden, zoals livechat, telefoon of e-mail.
 • Het bevat een vervolgkeuzelijst voor locaties.
 • Werktijden zijn flexibel en uurtarieven variëren van €14-22.
 • Naast contentmarketing is het absoluut noodzakelijk om ook SEO onder de knie te krijgen.
 • Lenovo heeft soms openingen voor externe posities op zijn website en ook op Flexjobs.

Persoonlijke Training

Mensen op Glassdoor melden dat ze €16 tot €21 per uur verdienen als ESL-docent aan italki. Bovendien geeft de site u een bonus van €3 wanneer u zich aanmeldt! Dit is hoe het werkt: SYKESHome heeft bijna altijd openingen. WAHVE plaatst dergelijke mensen bij bedrijven die op zoek zijn naar goed geïnformeerde en ervaren werknemers.

Dit bedrijf biedt kansen voor ervaren vertalers die op afstand werken. Zo ja, dan kunt u springen in design consultancy banen. In feite is er absoluut geen garantie dat u geld zult verdienen. Cryptocurrencies zoals bitcoin zijn geen investeringen, voordat u in Bitcoin investeert, moet u enkele basiszaken weten over hoe de cryptocurrency-markt werkt, hoe de prijzen veranderen (en hoe ze te lezen), crypto-beveiligingsregels enzovoort. Voorbeeldtitels bij Deloitte: Het vooruitzicht om een ​​dropshipping-winkel te openen lijkt misschien eenvoudig, maar het echte proces is niet zo eenvoudig als mensen denken. Afhankelijk van hun expertise, vaardigheidsniveau en taken, verdienen virtuele assistenten meestal tussen de €10 en €75 per uur. Ze bieden betaalde training en technische apparatuur. De bedrijven die bovenaan staan, Bedrijven die deze week inhuren, zijn nieuw geplaatste vacatures.

Door kwetsbaar en reëel te zijn in je inhoud, kun je het lawaai doorbreken, contact maken met je volgers en je invloed sneller opbouwen. Het staat niet in de functiebeschrijving, maar degenen die met het bedrijf hebben gewerkt, hebben verklaard dat u indien nodig een computer kunt krijgen om te werken. Het is van essentieel belang om uw eigen due diligence te doen voor elk bedrijf waarvoor u zich aanmeldt, omdat er oplichting is. Na de training loopt het loon op tot €8 per uur. Je kunt verwachten rond de €10 per uur plus bonussen te verdienen, en trainingstijd wordt ook betaald.