Handelen op MTGO

Hier kunt u het bindmiddel selecteren dat u aan uw handelspartner wilt presenteren. Aanvankelijk werd het idee van het in rekening brengen van virtuele goederen, in tegenstelling tot een abonnementmodel met onbeperkte toegang, met scepsis begroet. In het geval dat een kaart in enig formaat wordt verbannen of ongedaan gemaakt, worden alle uitstaande koop-/verkooporders voor die kaart onmiddellijk opgeschort totdat de order plaatsende gebruiker zich aanmeldt, op welk punt zij een bericht zullen ontvangen: Dit is eenvoudig genoeg: klik gewoon op het wezen of de speler (s) waarop je je wilt richten met je spreuk of vaardigheid.

MTGO start ook je schaakklok - elke speler heeft er een en deze is ingesteld op vijfentwintig minuten per speler per wedstrijd. Pucatrade is misschien het beste voorbeeld van een wiskundehandel voor specifiek magische kaarten. Er zijn gerenommeerde bedrijven die u daadwerkelijk geld zullen betalen voor uw digitale objecten. De marges zijn over het algemeen laag, maar de winst is veilig. De MTGO-markt heeft een belangrijke prijsstuurder die afwezig is op papiermarkten: Je moet ook de secundaire marktprijs van boosterpakketten controleren voordat je aan een concept meedoet. Dag handel, deze futures-handelsruimte richt zich op overnachting met een hoge hefboomwerking met futures:. Aan de linkerkant kunt u kiezen of u een pop-out "Voorbeeldvenster" wilt dat u over uw bureaublad kunt verplaatsen.

Wilt u uw deck exporteren?

De naam werd gewijzigd van MODO in de uiteindelijke commerciële titel: Je speelt landen en tikt erop voor mana zodat je spreuken en vaardigheden kunt spelen. 5 beste bitcoin-mijnbouwhardware asic's 2019 (vergelijking), dit levert gemiddeld één blok per tien minuten op. De reden is dat je je op een kleinere kaartenpool concentreert en niet heel veel kaarten hoeft te kopen om aan de slag te gaan. Waarom zijn MTGO-kaarten de afgelopen twee jaar zoveel goedkoper geworden?

Ik raad aan om de weergave in te stellen op kaartweergave in plaats van stapelweergave, omdat je dan kunt zien welke versie van een kaart je krijgt of ruilt. Hiermee kun je reageren op een spreuk die ze op de stapel plaatsen met een eigen kaart of vaardigheid. De eerste is de interface van MTGO. Ga niet naar het normale speelveld totdat je weet hoe je de interface moet gebruiken en idealiter ook de belangrijkste sneltoetsen; u zult er veel profijt van hebben als u begrijpt hoe het werken stopt en hoe u de F-toetsen kunt gebruiken.

Als ik geïnteresseerd ben in het kopen of verkopen van een kaart, controleer ik de grote winkels - MTGOTraders, Goatbots, Cardhoarder etc. Typ/doe mee aan veiling en je bent er. Hier kunt u speciale kaarten of producten vermelden. Hoeveel tijd wilt u besteden aan handelen? En bij verkopen als u verkoopt aan iemand die met een creditcard heeft gekocht, kunnen zij de gestolen kaart melden en hun geld terugkrijgen. Hoe geld te verdienen met bitcoin - scam bitcoin, wanneer u bijvoorbeeld de transactiegeschiedenis van uw bankrekening bekijkt, ziet u dat de namen van leveranciers op uw bankafschrift zijn opgenomen. Zodra u dit bevestigt, is de transactie voltooid en ontvangt u een transactiebevestigingsnummer. Als u vergeet een item aan de map toe te voegen, moet u de ruil annuleren om het vergeten item op te nemen. Achteraf gezien hebben sommigen alleen maar de beslissing genomen om Leaping Lizard te verwijderen tot overmoed.

 • 01 tickets en verkopen om 23.
 • Er zijn verschillende schema's die proberen u te scheiden van wat van u is om hiervan te profiteren, maar bijna allemaal gebruiken ze externe transacties die de ingebouwde handelsfuncties van MTGO omzeilen.
 • · ALT + N — Kiest “NO.
 • Dubbelklik op de kit en MTGO vraagt ​​of u zeker weet dat u het wilt openen.
 • Ik wil gewoon dat ze weg zijn.
 • De site toont te allen tijde de gemiddelde prijzen van TCGplayer en deze zijn over het algemeen alleen accuraat voor de huidige Engelse niet-folie bijna-versie van een kaart.

Cardsphere Is Anders

Er lijken op elk moment meer dan duizend bot-accounts aangemeld te zijn, de meeste hebben een groot aantal kaarten om te ruilen, en het openen van een ruil met één zou de server bevragen 'Hoeveel van elke kaart heeft deze speler voor ruil? Bestellingen van meer dan €20 gaan in een opgevulde mailer met het bijhouden van de totale kosten (inclusief de envelop) tussen €2. Ik raad aan om conservatief te zijn bij het kiezen van de kaarten die je in je mappen wilt leggen - niets steekt meer uit dan per ongeluk de helft van je moderne kaartspel per ongeluk inruilen en het tegen de volledige prijs terug te kopen. Als je een Magic-speler bent die de Magic Online-sprong wil wagen, zoek dan niet verder. Nou, de meeste van deze verschillen bestaan ​​omdat online releases heel anders gebeuren. De ultieme gids voor thuiswerken, als de 40% van de U. Hier vindt niet alleen veel handel plaats, maar het is ook een goede plek om kopers van contanten te vinden voor als u wilt verkopen. Ik zal proberen mijn punten in punten samen te vatten om in gedachten te houden.

Als uw bestelling wordt geweigerd, ontvangt u een toelichting op de door u opgegeven e-mail. Een favoriete keuze van competitieve spelers. Van daaruit kunt u uw bots controleren, aanpassen en controleren, zelfs als u niet thuis bent. Het is een van de langstlopende en ik geloof dat de meest populaire artikelenreeks op die site.

Dit kan ervoor zorgen dat de diepste bulkspecificaties hun vruchten afwerpen op een manier die ze niet op papier kunnen, maar zonder veel informele vraag is het veel moeilijker om een ​​goede bulkinkoop op lange termijn te behalen. Als de kaarten niet binnen de 15 dagen worden geretourneerd, kan dit leiden tot incasso's en strafrechtelijke kosten voor het volledige bedrag van de niet-geretourneerde artikelen volgens onze prijslijst plus 20% extra incassokosten. Top stock chatrooms, om een ​​succesvolle handelaar te zijn, hebt u discipline, een gezonde handelspsychologie en vaardigheden voor risicobeheer nodig. Wie heeft er toch karton nodig?

 • Meestal moet u ernaar streven zo dicht mogelijk bij een gelijkmatige transactie te komen.
 • De beschikbare kaartenpool is klein.
 • We moeten begrijpen dat er een secundaire markt is.
 • Natuurlijk is ons doel vandaag niet alleen om Magic Online te vergelijken met papieren Magic, maar met andere concurrerende digitale games.
 • Als al deze woorden voor u technisch onzin zijn, gebruik dan uw gezond verstand.
 • Abonnementen beginnen zodra de betaling is ontvangen.

Delen Van Een Bocht

Ik heb af en toe lijsten bekeken om te zien of er iets is dat ik nodig heb/wil. Helaas is het pakket dat u krijgt wanneer u zich aanmeldt gewoon niet absoluut €10 waard in absolute zin. Veel professionele Magic-spelers weten dat dit het geheim is om je vaardigheden te verbeteren. Als u geen tracking gebruikt en uw handelspartner claimt geen ontvangst te hebben, bent u verbannen. De meeste toernooien van Magic Online zijn ongeveer zo: je komt in een wachtrij en deze wordt geactiveerd zodra er acht toegewijde spelers zijn. Telkens wanneer een schatkist wordt geopend, verliest uw verzameling een beetje zijn waarde. De meeste kaarten kwamen binnen een dag of twee na plaatsing en elke speler had goede communicatie.

Basisregels van "Magic: the Gathering"

Hoewel de weekendstrijders die wekelijks naar evenementen reizen, niet online hoeven te handelen, blijven de rest van ons vaak bij dezelfde dertig binders achter bij FNM. Als je eenmaal binnen bent, kun je haves/needs met anderen vergelijken. Als je een wezen in het spel hebt dat kan aanvallen, wordt een rode zone in het midden van het scherm geopend aan het begin van je aanvalsfase. Er is ook een risico voor uw PucaPoints als de hele site ondergaat of mensen niet bereid zijn om iets waardevoller te verzenden dan een. Elke transactie op MTGS vereist bijvoorbeeld tracking. Hetzelfde geldt voor kopers. Thema's zijn set-specifiek. 1 tix lijkt misschien niet veel, maar in de digitale wereld kosten veel kaarten tussen 0.

Hoe dan ook, dat is alles voor vandaag. Ik geloof dat Arena het einde van Magic Online in de komende paar jaar zal brengen, maar dat einde hoeft geen ramp te zijn voor iedereen die betrokken is bij Magic Online. Het eerste wat je moet weten over fasen is dat Magic een prioriteitsspel is. Minstens een keer per maand schrijft iemand een artikel over een ander deel van MTGO dat verschrikkelijk is, zoals het compensatiebeleid of vreselijke uitbetalingen. Terwijl ik dit schrijf, is het de eerste keer dat ik er op deze manier over nadenk en ondanks dat ik me al heel lang bewust ben van de algemene trend, vind ik deze cijfers onthutsend. U kunt uw abonnement op elk moment op uw dashboard annuleren of door contact met ons op te nemen als u geen toegang tot uw dashboard hebt. Hoe kon een systeem dat verouderd was op de dag dat het werd vrijgegeven, nog steeds op zijn plaats zijn wanneer de onvermijdelijke resultaten zo duidelijk zouden zijn geweest, zelfs ten tijde van de conceptie?

Top 8 beste schaduwen over Innistrad-kaarten die u moet kiezen...

Als u bijvoorbeeld €130 uitgeeft voor het gemiddelde niveau Hearthstone-dek, is dat geld voor altijd weg. Op papier kopen we onze singles bij online winkels of bij fysieke winkels, maar ook bij andere spelers. Als iemand de komende drie dagen een folie-stem voor 35 tickets wil verkopen, zelfs als ik offline ben, kunnen ze die aan mijn bestelling verkopen.

Ten eerste zullen spelers die veel opstellen minder tijd besteden aan collectiebeheer door het collectiebeheer te versnellen, waardoor ze mogelijk hier en daar nog een ontwerp kunnen inpassen. En totdat dat feedbacknummer respectabel wordt, bent u in principe overgeleverd aan uw partner als het gaat om het maken van deals. Ter informatie, er is net iets gebeurd! Na een bevestigingsvenster, 0. Dan zijn er nog vijf competities, die €8 kosten (voor 'vriendelijk' met platte uitbetalingen) of €12 (voor 'competitief' met topzware uitbetalingen). Schrijf ons gewoon wat je nodig hebt. Snel voortschrijdende gemiddelde crossovers, als deze omhoog staat, stijgt de prijs in het algemeen (of was recent); naar beneden gericht, en de prijs gaat in zijn geheel omlaag; zijwaarts bewegen, en de prijs is waarschijnlijk binnen een bereik. Stel dat er een kaart is waarover u wilt specificeren - misschien Spellweaver Volute of iets geks. Je hebt niet alleen geen zaken meer met die ene jongen die alles veel te hoog waardeert; je bent tot het besef gekomen dat je tien extra exemplaren van misschien nooit een thuis vinden.

Pas op voor spelers die een ruil met je proberen te initiëren, sommigen proberen louche transacties te doen en je te beroven van wat je hebt, ik ben er zelf een paar tegengekomen dus ik weet dat het echt gebeurt. Binaire optie, er zijn meer voormalige structuren van complete paleizen, anders als exo-theoretici, handelspersonen, prijsuitspraken en een bron van handel; strikt genomen zijn dit de thuisbasis en voor de gevolgen van deze vervaldatum zullen we ons concentreren op de chemische en meest altijd verhandelde hoeveelheid. Zorg altijd voor goede communicatie met mensen met wie u handelt, dit maakt het handelsproces een stuk soepeler en helpt de geest van mensen tot rust te brengen. Je kunt geen oorzakelijk verband aantonen met de plotselinge prijsdaling, maar het zou logisch moeten zijn dat de aankondiging van een nieuw digitaal Magic-platform leidt tot bezorgdheid over de toekomst van Magic Online. Waarom zouden ze twee afzonderlijke digitale collecties onderhouden? Mijn suggesties: Probeer het tegoed zo laag mogelijk te houden. Het voortbestaan ​​van Magic Online hangt af van het platform dat zijn niche vindt.

Wat als ik al mijn ManaHours gebruik?

Dit gebeurt ook veel met Hot Standard-kaarten. In principe mail je je kaarten weg naar iedereen op hun site die ze nodig heeft in ruil voor 'PucaPoints' die elk ongeveer een Amerikaanse cent waard zijn. Ik ben van plan dit in mijn volgende artikel verder te bespreken. Zolang je in de tussentijd geen prioriteit geeft, kun je je land ontkoppelen en opnieuw tikken met control-Z.

De eerste iteratie van MTGO werd gelanceerd naast Invasion, en jarenlang kon je gewoon niet met kaarten ouder dan dat spelen.

Wizards Play Network: update van maart 2019

Er is een gevestigde Pauper-metagame en een kleine verboden lijst. Kijk voor meer informatie op de uitgebreide Pauper-metagame-pagina op MTGGoldfish. Deze app is niet geproduceerd of goedgekeurd door Wizards of the Coast, Inc. Win er minstens vier en je krijgt een PTQ Finals-token dat er ongeveer zo uitziet: Ik zie hoeveel het is, wie het verkoopt, en vooral, voor hoeveel. De eerste persoon biedt 0 aan. Het hebben van een enkele trekking kost hetzelfde als tussen vijf en zeven Hearthstone Arena-runs is extreem, zelfs als je bedenkt dat je de kaarten die je tekent in Hearthstone niet mag houden. Iedereen was blij. Door te profiteren van deze media, kun je meer uit de handelsgemeenschap halen.

Waarom zet u niet gewoon al uw registers aan voor het geval dat? Ze zijn verpakt in een gewatteerde envelop met een vast tarief van USPS. Een inefficiëntie die de markt heeft, is dat, aangezien het ticket de belangrijkste eenheid is van de valuta in het spel, de bid/ask-spread op kaarten feitelijk op één ticket wordt vastgesteld. Als je niet zeker weet of een kaart omhoog of omlaag gaat, vink je daar eerst aan. Het eindresultaat is dat de meeste niet-rares goedkoop kunnen worden gekocht en dat er vaak commons zijn voor de vraag, wat geweldig is als je een relatief nieuwe speler bent en geen open packs wilt openbreken om oude commons te vinden voor uw geconstrueerde dek. Swing trading. de ultieme gids voor forex trader, dit account heeft kleine commissies ($ 2. Vergeet niet dat de naam van een vertrouwde gebruiker in een vouchlogboek veel zwaarder weegt dan de vouch van een nieuw account.

Kasteel Vantress

Anders, als je iets hebt dat je wilt ruilen, plaats het dan in een nieuwe map (of degene die je hebt gemaakt met 'niets') en ruil. ’Ik accepteer het opnieuw en de IGW's gaan naar de dealer en €0. Wat je ook besluit te doen, ML bot zal je winst opleveren.

45 tix van een bot, je moet nu 3 tix betalen en het zal die extra 0 opslaan. Omgekeerd is er geen stop ingesteld in de hoofdfase van je tegenstander, maar er is wel een stop ingesteld aan het begin van hun gevechtsfase - dat is immers waar je normaal gesproken het spel zou stoppen om toch een tapper of andere pre-combat-vaardigheid te gebruiken. Voor een goed overzicht van de belangrijkste commando's lees je “De code kraken. Ik ben begin 2019 met MTGO begonnen. Op zoek naar die willekeurige kubus- of commandofolies die niemand in uw omgeving heeft? Als je de Wizards of the Coast-stand hebt bezocht tijdens een spelconventie of iets Magic-gerelateerd hebt gedownload op Steam of XBOX Live, heb je waarschijnlijk wat iteratie van Magic Duels ervaren, NIET Magic Online. Ten derde is er geen vereiste dat spelers hun openbaar geadverteerde prijzen respecteren.

Prijzen

Is dit waarschijnlijk? Alle aankopen zonder abonnement zijn definitief, eventuele terugvorderingen zonder eerst contact met ons op te nemen, resulteren in een permanente opschorting van het gebruik van de site, strafrechtelijke vervolging en/of opschorting van het account. Alle conceptwachtrijen vereisen acht mensen om te spelen en variëren in kosten tussen 10 tix (flashback-concept) en 14 tix (huidige concept). We hebben alle problemen van vroeger om daadwerkelijk iemand te vinden die hier twee exemplaren van heeft, maar hoe verhandelt u dan?

De reden voor de hoge kosten is dat je de kaarten die je opent in je concept of verzegelde pool mag houden, maar het openen van verzegeld product op Magic Online is zo'n slechte waarde (de huidige EV van een Amonkhet-boosterpakket is €0. )Elke speler begint met 20 levens en zeven kaarten in zijn hand. Tel geen verlengde AFK-tijd, alleen de tijd dat u er bent, let op de klant. Ik weet zeker dat tovenaars hier hun eigen mysterieuze reden voor hebben, maar het resultaat is rampzalig voor spelers. Ontvang beginnersbundels voor een geweldige prijs en lage prijzen! De eerste is de sociale interactie.

Zorg er alleen voor dat u geen time-out krijgt; meer dan 5 minuten, en je bent uit! In 95% van de gevallen zijn de singles in het boosterpakket MINDER waard dan wat je ervoor moest betalen. Ten slotte zijn er geautomatiseerde accounts die kaarten gratis weggeven - ja, het is legitiem en geen zwendel, en je moet ervoor zorgen dat je ze gebruikt. Pauper - Een indeling waarbij alleen kaarten worden gebruikt die met normale zeldzaamheid zijn afgedrukt. Ik heb bijvoorbeeld een eBay-account met meer dan duizend positieve reacties. Momenteel betaalt een matig aantal spelers aan derden voor licenties om hun handelsbotsoftware te gebruiken. De stops onderaan staan ​​voor jouw beurt, en de stops bovenaan vertegenwoordigen de beurt van je tegenstander. Houd er rekening mee dat veel duistere spelers de term gratis in hun advertentie gebruiken om verkeer naar hun accounts te trekken zonder daadwerkelijk iets gratis aan te bieden.

Elk abonnement heeft een toegewezen hoeveelheid ManaHours.

Veranderingen

Als algemene regel geldt dat gebruikers die goed worden ontvangen door de community en met enig gevoel reageren betrouwbaarder zijn als handelspartners dan anderen. Op MTGO kunnen kaarten binnen enkele seconden wereldwijd worden gekocht en verkocht. (4), Manamorphose (2) of Gladde Boggle (3). De game ging in de no-pay-modus terwijl tijdelijke bètaservers werden geopend om spelers te laten oefenen in for-pay-formaten. Ten tweede: door vraag- en aanbodgestuurde brede prijsrichtlijnen publiekelijk beschikbaar in de klant te hebben, grijpt WotC niet in op de secundaire markt, maar slagen ze er toch in het aantal keren dat een nieuwe speler de ervaring meemaakt slecht afgezet te worden te minimaliseren een ruil. Hoe u geld kunt verdienen met een website, online videogames verkopen kan een lucratieve bijkomstigheid zijn. Om het goedkoopste exemplaar te vinden, moet je elke stand bezoeken, door de menigte heen speuren, de kaart in de hoes zoeken en het prijskaartje controleren.

En de stapel met zoekhulpmiddelen - als u standaard-legale blauwe rares wilt opzoeken met een taaiheid groter dan twee en een geconverteerde mana niet hoger dan vijf, dan kan dat.

De boosterprijzen begonnen steevast te dalen.

Waarom Online Handel Verschrikkelijk Is (en Waarom U Het Toch Moet Doen)

MTGO plaatst elke speler in hetzelfde systeem. Voor extra veiligheid en gemoedsrust kunt u vragen dat de kaarten worden verzonden door een traceerbare postdienst (zoals geregistreerde bezorging), de persoon met wie u handelt, kan om extra kaarten of een beetje geld vragen om de extra kosten van de bezorgservice. Als je nonchalant speelt tegen vrienden of vreemden en niet deelneemt aan toernooien, kun je natuurlijk alle kaarten gebruiken die je leuk vindt, ongeacht de set. Oeps, er is een fout opgetreden Dit is slechts een foutmelding.

Veel van de beste papieren spelers zouden niet zijn waar ze nu zijn zonder MTGO en zijn sterke spelersbestand. Wat je favoriete formaat ook is, je kunt je nu meteen aanmelden bij Magic Online en binnen enkele minuten een game vinden. Er is veel dat nodig is om een ​​succesvolle online handel te maken en soms lijkt het het niet waard.

Dan klik ik opnieuw met de rechtermuisknop op de In Garruk's Wakes en heb ik de optie ‘Verkoop 5 exemplaren voor 0. Het hebben van een gerangschikte kamer zou waarschijnlijk beide problemen oplossen en spelers een echte "toernooipraktijk" -ervaring bieden voordat ze op weg gaan naar hoogwaardige toernooien zoals competities, Pro Tour kwalificaties en uitdagingen. Je ontvangt een enorm aantal kaarten en betaalt slechts €4. Er zijn manieren om de taal en editie van een kaart aan te geven - samen met of het al dan niet folie is - maar dat verandert niets aan de prijs die ernaast verschijnt. Ik heb het warm en koud wanneer ik deze deals zelf doe en meestal is het een slechte route om te handelen als waardehandelaar en speculant.

 • Het bleek dat Wizards een rampzalig product hadden afgeleverd.
 • Nadat u een/alle vereiste afbeeldingen heeft geüpload, kunt u onze service gebruiken.
 • Het is moeilijk te beweren dat dit geldt voor de kosten voor het maken van een account van €10 op Magic Online.
 • Er zijn enorme veranderingen in de gebruikersinterface over de hele linie geweest, zowel in het ontwerp als in de positie van verschillende elementen van de klant, dit omvat de zeven hoofdtabbladen (Home, Collection, Play, Store, Trade, Account en Help) die sterk zijn uitgebreid en verplaatst van de onderkant van de gebruikersinterface naar de top, in een veel prominentere positie.
 • Ten vierde vereist het handelssysteem over het algemeen dat mensen die het gebruiken een taal delen, wat in de praktijk Engels betekent, omdat ik nog geen bot in een andere taal tegenkom.

Artikelen

Vergeet niet dat het een goede optie is om van tijd tot tijd te gebruiken. Aan de andere kant, als Arena zo succesvol is dat zijn spelersbasis minstens een orde van grootte groter is dan die van Magic Online ooit was, lijkt het onwaarschijnlijk dat een terugbetaling van MTGO naar Arena die iets verkeerd is gedaan Arena zou kunnen breken. Een paar maanden geleden schreef ik een artikel over de aandoening die ik aanraad voordat ik online handel. Merk op dat je je evenementnummer nodig hebt, dat je kunt vinden op het tabblad gamegeschiedenis. Zo ja, ruil.

Groot Rendement

Als u het niet eens bent met een deel van de voorwaarden, heeft u mogelijk geen toegang tot de Service. Block is ook een geweldige springplank voor het meest populaire geconstrueerde formaat, dat standaard is. Blijf ook op de hoogte van het financiële spel door van tijd tot tijd een paar economie-gerelateerde artikelen te lezen en te luisteren naar mensen met ervaring op dat gebied. Er zijn nu letterlijk tienduizenden verschillende Magic-kaarten in het systeem en wat mogelijk is, groeit alleen maar. Uitzonderingen worden meestal gemaakt om plezierige Masters Edition-omgevingen te creëren of om specifiek geïllustreerde kaarten online beschikbaar te maken. Als u kaarten van een specifieke set (of folie) wilt, kunt u een decklijst maken in Magic Online met de exacte kaarten die u wilt en de stapel exporteren in het oorspronkelijke formaat (. )Zorg ervoor dat u het document opslaat als een CSV-bestand!

Als u internationaal verzendt, zijn de kosten voor extra services vaak vele malen hoger dan die voor binnenlandse aanbiedingen, dus houd daar rekening mee bij het organiseren van de verzending.

Aanpassing van videogames van Magic: Kibler was razend en maakte gebruik van zijn aanwezigheid op de sociale media voor maximaal effect. Hier is het ding, al die lelijke insecten? Er is slechts één MTGO-server waarop elke persoon ter wereld zich aanmeldt. Dit stimuleert natuurlijk spelers om steeds weer terug te keren naar hetzelfde botnetwerk, anders zullen ze eindigen met tien tickets ter waarde van krediet verdeeld over tien verschillende leveranciers. Een zoektocht naar ‘Clone’ daarentegen zal zeer weinig resultaten opleveren, want hoewel een groot aantal spelers de kaart hebben en deze graag willen ruilen, beschouwen ze dit feit niet als reclame. Deze waren populairder voordat er competities werden gemaakt, maar ze zijn nog steeds de enige manier om bijvoorbeeld een groot Vintage-evenement te spelen. Ik ben lid van CardShark sinds 2019 en ben altijd onder de indruk geweest van de manier waarop het personeel van CardShark helpt wanneer dat nodig is.